Sonja Krishnakoemarie Koemar

Ik ben 51 jaar oud, woont in Amsterdam en werkt niet meer. Voorheen heb ik als teamleider gewerkt in een Ziekhuis in Holland. Ik heb in maart 2005 een hersenbloeding gehad, waardoor de linkerhelft van mijn lichaam verlamd was. Ik kon heel moeilijk lopen en durfde niet buiten te gaan. Ik was diabeet, had last van hoge bloeddruk, cholesterol en gewichts toename

Vorig jaar november 2014 ben ik in contact gekomen met Psycho Neurobic.
Ik heb persoonlijk van Dr. C.S. Tiwari een advies gekregen en ben daarna hard aan slag gegaan met de oefeningen.
Binnen een half jaar heb ik zeer opmerkelijke resultaten bereikt. Ik kan veel beter lopen. Mijn arm en benen kan ik veel makkelijker gebruiken. Ik ben 15 kilo afgevallen en ben gestopt met diabeet pillen. Ook gebruik ik geen bloeddruk pillen en ijzerpillen meer. Mijn opvliegers zijn verdwenen en kan nu heerlijk slapen. Ik kan makkelijk bukken om iets te pakken van de grond en mijn linkerarm was altijd naar voren gebogen. Dankzij bhai Dr. C.S. Tiwari is mijn arm recht geworden. Hij heeft mij ontzettend veel gemotiveerd en geholpen. Hij is mijn held.

Na tien jaar van ellende voel ik mij weer mens, ik ben nu weer mijzelf, zelfstandig en niet van anderen afhankelijk. Mijn medicatie is gestopt en ik val nog steeds af. Ik ga elke drie maanden naar het ziekenhuis voor controle en tot heden zijn de onderzoek resultaten uitstekend. Ik raad iedereen die ziek is en zich zelf willen genezen zonder hulp van externe medicijnen, psycho neurobics te proberen. Je moet de wonder zelf ervaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published.