S. Harinandansingh

Ik ben een moeder van 2 kinderen.
Ben als persoon erg introvert geweest, maar met psycho neurobics heb ik geleerd om zonder angst een publiek toe te spreken.
Mijn slaap problemen horen nu tot het verleden en ben ook wat assertiever.
Psycho Neurobics kreeg ik voor het eerst te horen van een enthousiaste vriendin Sonya die al eerder was begonnen met psycho neurobics oefeningen.
Sonya ’s wonderbaarlijke vooruitgang en mijn drang naar spirituele groei en rust in mijn leven waren de reden voor mijn stap in de wereld van psycho neurobics.
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve vooruitgang ervaren sinds mijn introductie 6 maanden terug.

De shivalinga mudra doe ik vaak als ik pijn heb en de mahavir mudra als ik een beetje kracht nodig heb.

De pran mudra gecombineerd met de enlighten psycho neurobics en de blissfull oefeningen doe ik dagelijks voor een goede nachtrust.
Als ik iemand tegen kom die ziek is denk ik meteen “deze mudra en meditatie zou deze persoon helpen maar zij moeten het geluk hebben psycho neurobics op hun pad te ontmoeten.”
Ik wil iedereen helpen, omdat ik zowel lichamelijk als mentaal psycho neurobics als positief ervaren heb. Het mooie ervan is; het kan zowel door jong als oud beoefend worden en wanneer het jou uitkomt en je hebt niemand daarbij nodig. Jij hebt je gezondheid in eigen handen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.