Kamla Sital

Mijn naam is Kamla Sital, geboren in Suriname en thans ben ik woonachtig in Purmerend, Nederland. Vanaf 2001 kreeg ik last van gewrichtspijnen: hiermee bedoel ik pijn aan de beide knieën, onderrug, nek, schouders en voeten. Ik dacht dat dit symptomen waren van een reumatische aandoening. Na intensieve onderzoek is echter gebleken dat ik artrose of te wel slijtage heb aan mijn gewrichten. Ter behandeling van deze ziekte kreeg ik verschillende therapieën, pijnstillers en voor de voeten kreeg ik zolen aangemeten door pedoloog. — Ik zat natuurlijk voortdurend bij de fysiotherapeut.

Sinds negen jaar heb ik diabetes type twee en ook last van hoge bloeddruk.

Alsof dit niet genoeg was kreeg ik ook last van huiduitslag over mijn hele lichaam, zelfs mijn hoofdhuid en gezicht bleven niet bespaard. De symptomen van de huiduitslag betroffen roodheid en jeuk. Een naar gevolg hiervan was dat ik in het weekend niet uit huis kon. Vervolgens kon ik door het gebruik van alle medicatie mijn eten niet meer proeven, want ik had geen smaak meer in mijn mond.

In juni 2014 werd mijn dochter geattendeerd door een familielid dat Dr. Tiwari afkomstig uit India een lezing zou verzorgen over psycho neurobics in Zaandam en dat zij mij daar naartoe moest brengen. Ik heb toen de lezing gevolgd. De reden dat ik de workshop ben gaan volgen en besloten heb Psycho Neurobics te beoefenen is dat deze meditatie door iedereen beoefend kan worden ongeacht sociale of culturele achtergrond en het kan beoefend worden wanneer het de persoon uitkomt.

Nadat ik twee maanden (juli en augustus 2014) had gemediteerd merkte ik dat alle pijnen en de huiduitslag waren verdwenen en dat ik mijn eten weer kon proeven. De pijn in mijn voeten is ook verdwenen, waardoor ik de zolen van de pedoloog niet meer nodig heb. Het grootste voordeel die ik hieraan ondervind is dat ik mij elke dag fit voel. Sinds december 2014 gebruik ik voor mijn diabetes minder tabletten en sinds juni 2015 is mijn hoge bloeddruk medicatie gehalveerd en ik ben helemaal af van de cholesteroltabletten en bloedverdunners. Dit alles is het gevolg van de volgende neurobics oefeningen:
– bij het opstaan en voor het slapen gaan doe ik de Neurobic Spa
– Third eye healing(elke image vijf minuten)
– The Enlightened Neurobics, 10 minuten met de AUM sound
– Blissfull Neurobics, 10 minuten met de humming sound
Gezien mijn ervaring met Psycho Neurobics zou ik een ieder van harte willen aanraden om deze meditatie te beoefenen, omdat het bij mij heeft geresulteerd dat ik fitter en positiever door het leven ga.

Leave a Reply

Your email address will not be published.