Henk Panday

Ik zal me even voorstellen, ik ben Henk Panday uit Amsterdam en ben 50 plusser. Maart 2015 ben ik met Psycho Neurobics in aanraking gekomen.
Ik bezocht een lezing c.q. seminar van Dr. Chandra Shekhar Tiwari-ji.
Ik wist niet wat ik kon verwachten en liet het “verhaal” van Dr. Tiwari over me heen komen. Toen hij mij, ja juist mij, naar voren riep en mijn Aura en Chakra’s begon te meten werd ik geconfronteerd met het feit, dat ik nooit had durven dromen; mijn chakra’s waren geblokkeerd en mijn Aura bedroeg nauwelijks 2 meters. Nadat deze Chakra’s weer door Dr. Tiwari werden gedeblokkeerd, kreeg ik een warm gevoel vanaf mijn hoofdkruin tot aan me tenen. Later begreep ik dat de Spirituele Energie vrijelijk begon te stromen vanaf mijn Kruin Chakra tot aan mijn Muladar Chakra. Ik voelde me fitter en energievol.

Er werd bij verteld dat we ons zelfs konden genezen door middel van deze Psycho Neurobics oefeningen.
Aangezien ik bijna 15 jaar o.a. slaapproblemen had, ik sliep Max 2 uur in de avond/nacht.
Vervolgens kocht ik een 3rd Eye Healing Album en bezocht wekelijks de lezingen in Amsterdam.

Ik ging aan de slag met o.a. Blissfull Neurobics ( paarse kleur ) 3 keer per dag 15 minuten mediteren met deze kleur, begon ik na een week al, steeds beter en dieper te slapen.
Na ongeveer 2 maanden intensief gemediteerd en gevisualiseerd te hebben, kon ik SIGFA danken van blijdschap en dankbaarheid, dat ik na jaren weer diep en vast kon slapen.
Ik sliep weer 6 tot 8 uren aaneengesloten. Ik heb een wekker moeten aanschaffen, om te voorkomen dat ik me versliep en zodoende te laat op het werk kwam.

Dit is slechts 1 ziekte die ik met u deel, de rest doe ik tijdens persoonlijk gesprek met u.
Ik wil u aanraden en adviseren ook net als ik, met Psycho Neurobics oefeningen te beginnen en de vruchten ervan te plukken. Blijf niet de symptomen van uw ziekte bestrijden, maar pak dit aan en roei dit uit uw leven met Psycho Neurobics.
Het mooie is dat u het zelf kunt doen, u hebt uw gezondheid in uw eigen hand.
Ik hoop dat u mij een keer aanspreek en verteld dat u genezen ben.

Ook wil ik u vertellen dat ik nu ook zelf de lezing over Psycho Neurobics in Amsterdam verzorg.
Ik vind het heel leuk en dankbaar dat ik mijn kennis met u en anderen mag delen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.