H.K. Rampersad

Voor januari 2014 leek het leven mij alleen maar toe te lachen. Ik dacht alles voor elkaar te hebben. Na mijn technische studie had ik een succesvolle carrière in de ICT wereld verworven. Samen met mijn vrouw hadden wij 3 hele fijne kinderen. Ik golfde wekelijks met vrienden en het leven lachte mij toe. Ik had geen enkele gezondheidsklachten en leefde in een paradijs.

Ik had niets meer te wensen. Ik besefte toen niet dat mijn zogenaamde gelukkige leven alleen maar op externe factoren waren gebaseerd. Sporten, uitgaan, vrienden, families, werk noem ze maar op. Maar toen gebeurde er iets dramatisch in mijn persoonlijke leven.
Mijn vrouw overleed plotseling. Zij ging slapen en werd niet meer wakker.
Mijn zogenaamde gelukkige leven stortte in elkaar. Ik kon niet meer slapen en in mijn hoofd bleef ik maar dezelfde vragen herhalen: waarom ik, waarom zij, waarom nu, waarom, waarom …
Ik raakte depressief en kon niet meer werken. Ik zat dag en nacht te piekeren. Je leert dan ook je echte vrienden kennen en voelde mij super eenzaam. Mijn fysieke en mentale gezondheid holde achteruit. Na 6 maanden alleen maar negatieve gedachten en emoties stortte ik in elkaar. Mijn suiker spiegel was abnormaal hoog, zo ook mijn bloeddruk en cholesterol waarden. In het ziekenhuis constateerde de cardiolog dat 3 hals kransslag adders van mijn hart, 70 tot 90 % vernauwd waren. Ik moest direct een open bypass operatie ondergaan.

Waarschijnlijk had ik ooit in mijn vorige levens iets goed gedaan. Want in juni 2014 was Psycho neurobics op mijn pad gekomen en had ik Dr. C.S. Tiwari persoonlijk leren kennen.
Ik was diep onder de indruk van zijn nieuwe genezingswijze. Makkelijk en overal toepasbaar en bovenal, je hebt geen externe medicijnen of hulpmiddelen nodig.
Je had je gezondheid gewoon in je eigen hand. Psycho neurobics werd mijn redding.
Dit was ook het moment dat de suprême dokter de besturing van mijn leven overnam.
Niet allen mijn fysieke gezondheid maar de hele keten ( holistisch gezondheid).

Tot de dag van vandaag weet ik niet waarom maar ik een bypass operatie weigerde.
Ik begon dagelijks fanatiek met de psycho neurobics oefeningen die ik in de workshop van Dr. C.S. Tiwari had geleerd. Ik stond dagelijks om 04.00 uur op en was soms meer dan 2 uren bezig met de psycho neurobics oefeningen. De eerste weken was het zeer zwaar. Ik kreeg overal pijn en vooral het vegetarisch eten en geen alcohol en niet roken viel zeer zwaar tegen. Maar ik gaf niet op en zette door. Na 3 weken begon ik de eerste resultaten te zien. Ik begon steeds beter te slapen en na 6 weken ging ik weer naar de huisarts.

Het resultaat van het bloedonderzoek was opmerkelijk. De huisarts begrijpt het nog steeds niet. Vooral toen ik de huisarts vertelde dat ik de voorgeschreven medicijnen niet innam.
Nog verbaasder was de cardioloog die na een paar maanden de hartfilm bekeek. Mijn hart had intussen een natuurlijke bypass gemaakt en alle onderzoeken wezen uit dat mijn hart en longen in top conditie verkeerde.
Niet alleen mijn fysieke en mentale gezondheid ging met stappen vooruit maar het ging steeds beter met mijn werk, vrienden en familie. Mijn levenswijze veranderde drastisch. Vlees, vis, eieren, knoflook en uien lustte ik niet meer. Het leek of al deze dingen mij hadden gelaten. Elke avond geniet ik weer van een goede nachtrust.

Mijn bloedwaarden zijn binnen een half jaar genormaliseerd, zonder gebruik te maken van medicamenten.
Elke drie maanden laat ik mijn bloedwaardes, hart-, en long functies controleren.
En tot heden met verbazingwekkende resultaten. Voorlopig is de operatie niet nodig.

Ik doe dagelijks psycho neurobics oefeningen en elke ochtend ben ik gemiddeld 2 uren bezig met concentratie en visualisatie oefeningen van de 3th eye album.
Ik heb erg veel gehad aan Psycho neurobics en ben Dr. Tiwari en God dagelijks dankbaar dat ik deze nieuwe geneeswijze heb leren kennen.
Mijn levenswijze is totaal veranderd.
Roken heeft plaats gemaakt voor meditatie.
Ik sport regelmatig en dagelijks maak ik een heerlijke wandeling van minimaal 30 minuten. Ik heb leren genieten van het natuur en ben veel bewuster geworden van mijn woon-, en leef omgeving. Maar de belangrijkste verandering is dat ik nu goed kan doorslapen en ik kan nu de dagelijkse duizenden gedachten beter kanaliseren.
Ik heb geen externe dingen meer nodig om gezond en gelukkig te zijn. Door de Psycho neurobics oefeningen lijkt het alsof de suprême dokter mijn leven heeft geüpdatet met de laatste antivirus programma. Het lijkt als de suprême dokter dagelijks alle cellen van mijn lichaam upgrade en energized. Alle chakra’s zijn gedefragmenteerd en opnieuw geladen met de nieuwste operating systeem. De suprême dokter heeft niet alleen mijn fysieke en mentale lichaam genezen maar ook alle overige factoren in mijn leven. Hij houdt mijn geest virusvrij en ik heb nu geen last meer van boosheid, jaloersheid en haat.

Hij zorgt ervoor dat de spirituele energie weer naar alle cellen en organen stroomt.
Hij transformeert mijn lichaam bewustzijn naar zielsbewustzijn.
Ik ervaar meer en meer de ware eigenschappen van atma. Ik ervaar de innerlijke schoonheid van vrede, liefde, zuiverheid, wijsheid, geluk, kracht en gelukzaligheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.