Carmen Rampersad

Mijn naam is Carmen Rampersad , ik ben 54 jaar, alleenstaande moeder van 3 kinderen. Sinds 2007 ben ik depressief geweest en werd daarvoor met antidepressiva behandeld. Sinds 2011 was mijn stemband verlamd en daarvoor werd ik behandeld door de logopedist. Mijn verhoogde suikerwaarde werd bijgehouden door de diëtiste . In Juni 2014 kwam ik in aanraking met Psycho Neurobics . Dr C.S. Tiwari kwam op mijn pad en ik ben GOD hiervoor ontzettend dankbaar. Het bleek mijn redding.

Sinds Juni 2014 volg ik de Psycho Neurobics studie, waarvan ik de level 1, 2 en 3 al heb behaald.

Het is een leerzame studie, ik heb geleerd hoe mijn mind werkt.. De theorie heb ik o a uit de boeken health in your own hand, healing current en Sience of mind gehaald. Het praktische gedeelte doe ik met de dvd en de 3e eye healing album. Ik heb heel veel positieve ervaringen met Psycho Neurobics en zou anderen willen adviseren om het ook uit te proberen. Mijn ervaringen zijn o.a leven zonder stress, veel energie, positief en zielsbewust in het leven staan.

Ik begeleid en heb een aantal mensen begeleid met PN. De dagelijkse Psycho Neurobics oefeningen die ik doe is de concentratie en visualisatie oefeningen uit het 3rd Eye Healing Album. Na deze PN oefeningen zit ik de hele dag vol met energie. Ik gebruik geen antidepressiva meer, mijn stembanden zijn weer goed en mijn suikerwaarde is stabiel en ik ben 15kg afgevallen. Ik zou een ieder willen aanraden om PN oefeningen toe te passen in hun leven, je kunt jezelf genezen zonder medicijnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.