Blog

Psycho neurobics trainers course level 1

Stichting Sigfa Holland start in augustus met de training: Psycho neurobics trainers course level 1

De opleiding bestaat uit een theoretische en een praktische gedeelte. De training bestaat uit twee sessies van 5 uur (totaal 10 uur), deze wordt verzorgd door gediplomeerde Psycho neurobics trainers van Sigfa Holland.
De cursist leert verschillende mudra’s, psycho neurobics oefeningen en water en voedsel te energizen. En de training is praktisch gericht. De training wordt afgesloten met een theoretische examen van 10 open vragen.
En u ontvangt een diploma/certificaat van Sigfa Solutions.

Na succesvolle afronding van deze training is de kandidaat in staat:
– Zich zelf te genezen met psycho neurobics technieken en oefeningen
– De drie technieken van psycho neurobics uit te leggen
– Boosheid en stress management
– Mind control technieken
– De kracht van gedachten en emoties te demonstreren.
– Emotioneel management
– Geheugen management

Voorkennis
Voor deze training is geen voorkennis vereist.

Kosten?
De kosten voor deze training zijn bij inschrijving €200,-.
De trainingen zijn inclusief thee, koffie en lunch.

Voor deze training is de 3th Eye Healing album vereist, deze is verkrijgbaar tegen betaling(45€) bij Sigfa Holland.

Start datum

1e sessie

Zaterdag 6 augustus van 12:00 tot 17:00

2e sessie

Zaterdag 13 augustus van 12:00 tot 17:00

Examen datum

Zaterdag 27 augustus 2016

Locatie
Wordt nader bekend gemaakt.

Wilt u deze training ook volgen? Meld u zich aan via email:[email protected]
Voor meer informatie : bel gerust naar 06 85 76 81 18.
Wees er snel bij want vol is vol

Sonja Krishnakoemarie Koemar

Ik ben 51 jaar oud, woont in Amsterdam en werkt niet meer. Voorheen heb ik als teamleider gewerkt in een Ziekhuis in Holland. Ik heb in maart 2005 een hersenbloeding gehad, waardoor de linkerhelft van mijn lichaam verlamd was. Ik kon heel moeilijk lopen en durfde niet buiten te gaan. Ik was diabeet, had last van hoge bloeddruk, cholesterol en gewichts toename

Vorig jaar november 2014 ben ik in contact gekomen met Psycho Neurobic.
Ik heb persoonlijk van Dr. C.S. Tiwari een advies gekregen en ben daarna hard aan slag gegaan met de oefeningen.
Binnen een half jaar heb ik zeer opmerkelijke resultaten bereikt. Ik kan veel beter lopen. Mijn arm en benen kan ik veel makkelijker gebruiken. Ik ben 15 kilo afgevallen en ben gestopt met diabeet pillen. Ook gebruik ik geen bloeddruk pillen en ijzerpillen meer. Mijn opvliegers zijn verdwenen en kan nu heerlijk slapen. Ik kan makkelijk bukken om iets te pakken van de grond en mijn linkerarm was altijd naar voren gebogen. Dankzij bhai Dr. C.S. Tiwari is mijn arm recht geworden. Hij heeft mij ontzettend veel gemotiveerd en geholpen. Hij is mijn held.

Na tien jaar van ellende voel ik mij weer mens, ik ben nu weer mijzelf, zelfstandig en niet van anderen afhankelijk. Mijn medicatie is gestopt en ik val nog steeds af. Ik ga elke drie maanden naar het ziekenhuis voor controle en tot heden zijn de onderzoek resultaten uitstekend. Ik raad iedereen die ziek is en zich zelf willen genezen zonder hulp van externe medicijnen, psycho neurobics te proberen. Je moet de wonder zelf ervaren.

S. Harinandansingh

Ik ben een moeder van 2 kinderen.
Ben als persoon erg introvert geweest, maar met psycho neurobics heb ik geleerd om zonder angst een publiek toe te spreken.
Mijn slaap problemen horen nu tot het verleden en ben ook wat assertiever.
Psycho Neurobics kreeg ik voor het eerst te horen van een enthousiaste vriendin Sonya die al eerder was begonnen met psycho neurobics oefeningen.
Sonya ’s wonderbaarlijke vooruitgang en mijn drang naar spirituele groei en rust in mijn leven waren de reden voor mijn stap in de wereld van psycho neurobics.
Ik heb tot nu toe alleen maar positieve vooruitgang ervaren sinds mijn introductie 6 maanden terug.

De shivalinga mudra doe ik vaak als ik pijn heb en de mahavir mudra als ik een beetje kracht nodig heb.

De pran mudra gecombineerd met de enlighten psycho neurobics en de blissfull oefeningen doe ik dagelijks voor een goede nachtrust.
Als ik iemand tegen kom die ziek is denk ik meteen “deze mudra en meditatie zou deze persoon helpen maar zij moeten het geluk hebben psycho neurobics op hun pad te ontmoeten.”
Ik wil iedereen helpen, omdat ik zowel lichamelijk als mentaal psycho neurobics als positief ervaren heb. Het mooie ervan is; het kan zowel door jong als oud beoefend worden en wanneer het jou uitkomt en je hebt niemand daarbij nodig. Jij hebt je gezondheid in eigen handen.

Riekus de Boer

Mijn naam is Riekus de Boer, 61 jaar oud, getrouwd en ik heb twee dochters. Sinds mijn jeugd heb ik problemen met in slaap vallen. Het kan enkele uren duren, zelfs tot in de vroege ochtend, voordat ik wat rust te krijgen.

Toen Dr. Chandra Shekhar Tiwari in Nederland was, aan het eind van 2014, vroeg ik hem wat te doen. Hij adviseerde mij voor het naar bed gaan om te kijken naar de violette kleur voor 10 minuten, het uitvoeren van de Vayu Mudra en het zoemende geluid door de tong tegen het gehemelte te houden.

En met bijzondere resultaat: Ik val nu binnen 5-15 minuten in slaap. Gewoonweg een zegen voor mij. Geen behoefte om te zeggen dat ik mij beter voel dan ooit. Dank je wel Dr. C.S. Tiwari voor je heel uniek systeem.

Prem Heera

Dr. Tiwari helende methode Psycho neurobics is uitzonderlijk. In mijn praktijk als reguliere arts en Ayurvedische arts beveel ik deze methode! . In de korte periode dat Dr. Tiwari in Nederland was heb ik gezien dat mensen met insuline of diabetische medicatie (in overleg met de behandelend arts) geleidelijk hun medicijnen afbouwden! Zijn methode van genezing laat zien dat je gezondheid niet afhankelijk van een arts hoeft te zijn, maar dat ieder mens zelf kan werken aan zijn gezondheid en dat de arts een bewakende en adviserende rol kan vervullen. Een unieke methode die je kunt combineren met westerse en ayurvedische geneeskunde. Een methode die ik aan iedereen wil adviseren die hun gezondheid in eigen hand wil nemen!

Kamla Sital

Mijn naam is Kamla Sital, geboren in Suriname en thans ben ik woonachtig in Purmerend, Nederland. Vanaf 2001 kreeg ik last van gewrichtspijnen: hiermee bedoel ik pijn aan de beide knieën, onderrug, nek, schouders en voeten. Ik dacht dat dit symptomen waren van een reumatische aandoening. Na intensieve onderzoek is echter gebleken dat ik artrose of te wel slijtage heb aan mijn gewrichten. Ter behandeling van deze ziekte kreeg ik verschillende therapieën, pijnstillers en voor de voeten kreeg ik zolen aangemeten door pedoloog. — Ik zat natuurlijk voortdurend bij de fysiotherapeut.

Sinds negen jaar heb ik diabetes type twee en ook last van hoge bloeddruk.

Alsof dit niet genoeg was kreeg ik ook last van huiduitslag over mijn hele lichaam, zelfs mijn hoofdhuid en gezicht bleven niet bespaard. De symptomen van de huiduitslag betroffen roodheid en jeuk. Een naar gevolg hiervan was dat ik in het weekend niet uit huis kon. Vervolgens kon ik door het gebruik van alle medicatie mijn eten niet meer proeven, want ik had geen smaak meer in mijn mond.

In juni 2014 werd mijn dochter geattendeerd door een familielid dat Dr. Tiwari afkomstig uit India een lezing zou verzorgen over psycho neurobics in Zaandam en dat zij mij daar naartoe moest brengen. Ik heb toen de lezing gevolgd. De reden dat ik de workshop ben gaan volgen en besloten heb Psycho Neurobics te beoefenen is dat deze meditatie door iedereen beoefend kan worden ongeacht sociale of culturele achtergrond en het kan beoefend worden wanneer het de persoon uitkomt.

Nadat ik twee maanden (juli en augustus 2014) had gemediteerd merkte ik dat alle pijnen en de huiduitslag waren verdwenen en dat ik mijn eten weer kon proeven. De pijn in mijn voeten is ook verdwenen, waardoor ik de zolen van de pedoloog niet meer nodig heb. Het grootste voordeel die ik hieraan ondervind is dat ik mij elke dag fit voel. Sinds december 2014 gebruik ik voor mijn diabetes minder tabletten en sinds juni 2015 is mijn hoge bloeddruk medicatie gehalveerd en ik ben helemaal af van de cholesteroltabletten en bloedverdunners. Dit alles is het gevolg van de volgende neurobics oefeningen:
– bij het opstaan en voor het slapen gaan doe ik de Neurobic Spa
– Third eye healing(elke image vijf minuten)
– The Enlightened Neurobics, 10 minuten met de AUM sound
– Blissfull Neurobics, 10 minuten met de humming sound
Gezien mijn ervaring met Psycho Neurobics zou ik een ieder van harte willen aanraden om deze meditatie te beoefenen, omdat het bij mij heeft geresulteerd dat ik fitter en positiever door het leven ga.

Indra Kanhaisingh

Mijn naam is Indra Kanhaisingh, ik ben 52 jaar, heb drie kinderen, één is helaas overleden.
Ik had ruim 22 jaar lang last van een huidziekte ondanks jaren lange onderzoeken en het gebruik van medicijnen. Ik had ook veel last van hoofdpijn, slaap problemen en stress. Ik kon mijn overleden kind moeilijk vergeten.

Gelukkig kwam ik in 2014 in contact met Dr. C.S. Tiwari en zijn unieke gezondheid concept “Psycho neurobics”. Dat bleek mijn redding want mijn leven is totaal veranderd sinds ik psycho neurobics beoefen.

Ik slaap veel beter, ga nu veel relaxter door het leven en heb leren accepteren en loslaten.
En alles door de wijze lessen en adviezen van Dr. C.S. Tiwari.
Voor mijn huid ziekte moest ik een vegetarische dieet van 40 dagen volgen, ook geen uien en knoflook gebruiken en veel purifying PN oefeningen doen in de varun mudra.
Dagelijks doe ik de enlighten, bliss en neurobic SPA oefeningen.
Een van de bijwerkingen van psycho neurobics is dat ik ben gestopt ben met roken.
Mijn migraine is weg en ben Dr. C.S. Tiwari heel dankbaar voor zijn healing
Mijn visie op het leven is totaal veranderd en heb bepaalde dingen een plekje kunnen geven waardoor ik nu vredevoller door het leven kan gaan.

H.K. Rampersad

Voor januari 2014 leek het leven mij alleen maar toe te lachen. Ik dacht alles voor elkaar te hebben. Na mijn technische studie had ik een succesvolle carrière in de ICT wereld verworven. Samen met mijn vrouw hadden wij 3 hele fijne kinderen. Ik golfde wekelijks met vrienden en het leven lachte mij toe. Ik had geen enkele gezondheidsklachten en leefde in een paradijs.

Ik had niets meer te wensen. Ik besefte toen niet dat mijn zogenaamde gelukkige leven alleen maar op externe factoren waren gebaseerd. Sporten, uitgaan, vrienden, families, werk noem ze maar op. Maar toen gebeurde er iets dramatisch in mijn persoonlijke leven.
Mijn vrouw overleed plotseling. Zij ging slapen en werd niet meer wakker.
Mijn zogenaamde gelukkige leven stortte in elkaar. Ik kon niet meer slapen en in mijn hoofd bleef ik maar dezelfde vragen herhalen: waarom ik, waarom zij, waarom nu, waarom, waarom …
Ik raakte depressief en kon niet meer werken. Ik zat dag en nacht te piekeren. Je leert dan ook je echte vrienden kennen en voelde mij super eenzaam. Mijn fysieke en mentale gezondheid holde achteruit. Na 6 maanden alleen maar negatieve gedachten en emoties stortte ik in elkaar. Mijn suiker spiegel was abnormaal hoog, zo ook mijn bloeddruk en cholesterol waarden. In het ziekenhuis constateerde de cardiolog dat 3 hals kransslag adders van mijn hart, 70 tot 90 % vernauwd waren. Ik moest direct een open bypass operatie ondergaan.

Waarschijnlijk had ik ooit in mijn vorige levens iets goed gedaan. Want in juni 2014 was Psycho neurobics op mijn pad gekomen en had ik Dr. C.S. Tiwari persoonlijk leren kennen.
Ik was diep onder de indruk van zijn nieuwe genezingswijze. Makkelijk en overal toepasbaar en bovenal, je hebt geen externe medicijnen of hulpmiddelen nodig.
Je had je gezondheid gewoon in je eigen hand. Psycho neurobics werd mijn redding.
Dit was ook het moment dat de suprême dokter de besturing van mijn leven overnam.
Niet allen mijn fysieke gezondheid maar de hele keten ( holistisch gezondheid).

Tot de dag van vandaag weet ik niet waarom maar ik een bypass operatie weigerde.
Ik begon dagelijks fanatiek met de psycho neurobics oefeningen die ik in de workshop van Dr. C.S. Tiwari had geleerd. Ik stond dagelijks om 04.00 uur op en was soms meer dan 2 uren bezig met de psycho neurobics oefeningen. De eerste weken was het zeer zwaar. Ik kreeg overal pijn en vooral het vegetarisch eten en geen alcohol en niet roken viel zeer zwaar tegen. Maar ik gaf niet op en zette door. Na 3 weken begon ik de eerste resultaten te zien. Ik begon steeds beter te slapen en na 6 weken ging ik weer naar de huisarts.

Het resultaat van het bloedonderzoek was opmerkelijk. De huisarts begrijpt het nog steeds niet. Vooral toen ik de huisarts vertelde dat ik de voorgeschreven medicijnen niet innam.
Nog verbaasder was de cardioloog die na een paar maanden de hartfilm bekeek. Mijn hart had intussen een natuurlijke bypass gemaakt en alle onderzoeken wezen uit dat mijn hart en longen in top conditie verkeerde.
Niet alleen mijn fysieke en mentale gezondheid ging met stappen vooruit maar het ging steeds beter met mijn werk, vrienden en familie. Mijn levenswijze veranderde drastisch. Vlees, vis, eieren, knoflook en uien lustte ik niet meer. Het leek of al deze dingen mij hadden gelaten. Elke avond geniet ik weer van een goede nachtrust.

Mijn bloedwaarden zijn binnen een half jaar genormaliseerd, zonder gebruik te maken van medicamenten.
Elke drie maanden laat ik mijn bloedwaardes, hart-, en long functies controleren.
En tot heden met verbazingwekkende resultaten. Voorlopig is de operatie niet nodig.

Ik doe dagelijks psycho neurobics oefeningen en elke ochtend ben ik gemiddeld 2 uren bezig met concentratie en visualisatie oefeningen van de 3th eye album.
Ik heb erg veel gehad aan Psycho neurobics en ben Dr. Tiwari en God dagelijks dankbaar dat ik deze nieuwe geneeswijze heb leren kennen.
Mijn levenswijze is totaal veranderd.
Roken heeft plaats gemaakt voor meditatie.
Ik sport regelmatig en dagelijks maak ik een heerlijke wandeling van minimaal 30 minuten. Ik heb leren genieten van het natuur en ben veel bewuster geworden van mijn woon-, en leef omgeving. Maar de belangrijkste verandering is dat ik nu goed kan doorslapen en ik kan nu de dagelijkse duizenden gedachten beter kanaliseren.
Ik heb geen externe dingen meer nodig om gezond en gelukkig te zijn. Door de Psycho neurobics oefeningen lijkt het alsof de suprême dokter mijn leven heeft geüpdatet met de laatste antivirus programma. Het lijkt als de suprême dokter dagelijks alle cellen van mijn lichaam upgrade en energized. Alle chakra’s zijn gedefragmenteerd en opnieuw geladen met de nieuwste operating systeem. De suprême dokter heeft niet alleen mijn fysieke en mentale lichaam genezen maar ook alle overige factoren in mijn leven. Hij houdt mijn geest virusvrij en ik heb nu geen last meer van boosheid, jaloersheid en haat.

Hij zorgt ervoor dat de spirituele energie weer naar alle cellen en organen stroomt.
Hij transformeert mijn lichaam bewustzijn naar zielsbewustzijn.
Ik ervaar meer en meer de ware eigenschappen van atma. Ik ervaar de innerlijke schoonheid van vrede, liefde, zuiverheid, wijsheid, geluk, kracht en gelukzaligheid.

Henk Panday

Ik zal me even voorstellen, ik ben Henk Panday uit Amsterdam en ben 50 plusser. Maart 2015 ben ik met Psycho Neurobics in aanraking gekomen.
Ik bezocht een lezing c.q. seminar van Dr. Chandra Shekhar Tiwari-ji.
Ik wist niet wat ik kon verwachten en liet het “verhaal” van Dr. Tiwari over me heen komen. Toen hij mij, ja juist mij, naar voren riep en mijn Aura en Chakra’s begon te meten werd ik geconfronteerd met het feit, dat ik nooit had durven dromen; mijn chakra’s waren geblokkeerd en mijn Aura bedroeg nauwelijks 2 meters. Nadat deze Chakra’s weer door Dr. Tiwari werden gedeblokkeerd, kreeg ik een warm gevoel vanaf mijn hoofdkruin tot aan me tenen. Later begreep ik dat de Spirituele Energie vrijelijk begon te stromen vanaf mijn Kruin Chakra tot aan mijn Muladar Chakra. Ik voelde me fitter en energievol.

Er werd bij verteld dat we ons zelfs konden genezen door middel van deze Psycho Neurobics oefeningen.
Aangezien ik bijna 15 jaar o.a. slaapproblemen had, ik sliep Max 2 uur in de avond/nacht.
Vervolgens kocht ik een 3rd Eye Healing Album en bezocht wekelijks de lezingen in Amsterdam.

Ik ging aan de slag met o.a. Blissfull Neurobics ( paarse kleur ) 3 keer per dag 15 minuten mediteren met deze kleur, begon ik na een week al, steeds beter en dieper te slapen.
Na ongeveer 2 maanden intensief gemediteerd en gevisualiseerd te hebben, kon ik SIGFA danken van blijdschap en dankbaarheid, dat ik na jaren weer diep en vast kon slapen.
Ik sliep weer 6 tot 8 uren aaneengesloten. Ik heb een wekker moeten aanschaffen, om te voorkomen dat ik me versliep en zodoende te laat op het werk kwam.

Dit is slechts 1 ziekte die ik met u deel, de rest doe ik tijdens persoonlijk gesprek met u.
Ik wil u aanraden en adviseren ook net als ik, met Psycho Neurobics oefeningen te beginnen en de vruchten ervan te plukken. Blijf niet de symptomen van uw ziekte bestrijden, maar pak dit aan en roei dit uit uw leven met Psycho Neurobics.
Het mooie is dat u het zelf kunt doen, u hebt uw gezondheid in uw eigen hand.
Ik hoop dat u mij een keer aanspreek en verteld dat u genezen ben.

Ook wil ik u vertellen dat ik nu ook zelf de lezing over Psycho Neurobics in Amsterdam verzorg.
Ik vind het heel leuk en dankbaar dat ik mijn kennis met u en anderen mag delen.